Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Αγαπητοί φίλοι συνέλληνες

Μετά από πολύ σκέψη και προβληματισμό για την παράδοση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ μας στους προαιώνιους εχθρούς μας και την τυραννική δικτατορία που μας έχουν επιβάλλει τα πουλημένα πιόνια τους-πολιτικοί, κατέληξα στο συμπέρασμα, πως μεγάλη ευθύνη έχουμε όλοι, για την παθητική στάση με την οποία τα αντιμετωπίζουμε. Βέβαια αυτό είναι γνωστό πλέον και το ομολογούν ακόμα και οι… καναπεδάτοι αδιάφοροι! Σας το αναφέρω όμως, γιατί πιστεύω πως μια επανάληψη, όχι μόνο δεν… βλάπτει, αλλά μπορεί να δώσει το έναυσμα της εγκατάλειψης του καναπέ… και γατί ποτέ δεν είναι αργά δηλαδή για… ΑΦΥΠΝΙΣΗ!
Ελπίζοντας βαθιά μέσα μου για αφύπνιση των ταλαιπωρημένων Ελλήνων και την βαθιά μου ΠΙΣΤΗ στην Ελληνική καταγωγή μας, αποφάσισα πως ήρθε πια η στιγμή της δικής μου ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΗΣ. Κι επειδή ο καθένας από το δικό του μετερίζι μπορεί να βάλει το πετραδάκι του για την Σωτηρία της Πατρίδας μας… κάνω το πρώτο βήμα, ελπίζοντας να αποκτήσω μαζί σας μια καθαρά πατριωτική επαφή.   
Όσοι από σας με γνωρίζετε… γνωρίζετε και την συμμετοχή μου στους Αγώνες ενάντια στους πατριδοκάπηλους πολιτικούς, αφού μαζί γράψαμε αυτή την σελίδα της νεότερης Ιστορίας μας. Όσοι δεν με γνωρίζετε… στο εξής θα με γνωρίσετε μέσα από ετούτο το βήμα. Εύχομαι πως θα θελήσετε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την υπεράσπιση τόσο των ανθρωπίνων όσο και των πολιτικών δικαιωμάτων μας σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και σαν ΠΟΛΙΤΕΣ αυτής της Ιερής Χώρας. Αυτής που τόσο άδικα βάλλεται ποικοιλοτρόπως από όλα τα απάνθρωπα κτήνη της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
Σας προσκαλώ λοιπόν να δώσουμε τον ΑΓΩΝΑ μας μέσα από αυτές τις στήλες ΕΝΩΜΕΝΟΙ, βάζοντας στην άκρη όσα μας ΧΩΡΙΖΟΥΝ και υιοθετώντας όσα μας ΕΝΩΝΟΥΝ! Αυτό το SITE δημιουργήθηκε από την ανάγκη μου να επικοινωνήσω με όσους πατριώτες Έλληνες νοιάζονται για το μέλλον της Φυλής μας και είναι έτοιμοι να το αποδείξουν, όπως έκαναν και όλοι οι πρόγονοί μας κάθε φορά που κινδύνευε η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ τους. Ηρθε η ώρα να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους και να ξεσηκωθούμε ειρηνικά και με πολύ βαθιά σκέψη και πίστη στον Θεό, πως η ΕΛΛΑΔΑ είναι δική μας και ο ΛΑΟΣ της είναι ο κυρίαρχος στο Πολίτευμά της, όπως σαφέστατα αναφέρεται στο άρθρο 120 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Σας ενημερώνω πως εδώ θα υπάρχει ανοιχτή σελίδα για τις απόψεις των αναγνωστών, που θα δημοσιεύονται αυτούσιες, αρκεί να μην περιέχουν ύβρεις και διασπορά αρνητικών κρίσεων τόσο προσωπικά για τους συνεργάτες μας όσο και για την επίτευξη του κοινού στόχου μας. Εμείς είμαστε απλοί καθημερινοί άνθρωποι, που έχουμε εκπληρώσει τόσο τις κοινωνικές όσο και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις μας προς την κοινωνία και το Κράτος και δεν οφείλουμε σε κανέναν κανενός είδους υποταγή και εκδούλευση. Δεν μας τρομάζουν λοιπόν ούτε οι απειλές των υποταγμένων δουλοπρεπών πολιτικών αλλά ούτε και οποιωνδήποτε άλλων εχθρικά κειμένων προς την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της Χώρας μας. Οι σκέψεις μας οδηγούνται από τις Ηθικές Αρχές μας σαν άνθρωποι και σαν πολίτες από την ανιδιοτελή αγάπη και σεβασμό μας στα ΕΘΝΙΚΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ. Σας περιμένουμε λοιπόν φίλοι μου όλους εσάς που διακατέχεστε από τις ίδιες ΑΡΧΕΣ και ΑΓΑΠΗ για την Πατρίδα μας.                  Με πατριωτικούς χαιρετισμούς     ΕΛΠΙΔΑ ΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου